Galatasaray`dan 600 Milyon Euroluk Hamle!

Galatasaray taraftarını sevinçten çılgına çeviren hamle sonunda geldi. Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Domenec Torrent ile yeni bir planlama yapan Burak Elmas, dünyaca ünlü sportif direktör Luis Campos ile anlaşmaya vardı. Luis Campos bundan böyle transfer, altyapı ve oyuncu satışına yardım edecek. Dünyaca ünlü isim bugüne kadar toplam 600 milyon euroluk satış gerçekleştirmişti.

Galatasaray
Galatasaray

Galatasaray'da son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Sarı-Kırmızılı camiayı çok mutlu eden bir haber geldi. Fatih Terim'in ayrılığı sonrası görev başına Domenec Torrent'i getirip futbol takımının onun ekibine emanet eden Elmas'tan yeni bir hamle geldi. Dünyaca tanınan ve mesleğinin en iyilerinden olarak gösterilen sportif direktör Luis Campos ile de anlaşma sağlandı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelerek Galatasaray'ın maçını seyreden Campos ile her konuda anlaşma sağlandı.
Campos
Campos
Galatasaray ile her konuda anlaşan Campos, daha önce Real Madrid, Lille ve Monaco gibi kulüplerde sportif direktörlük görevi yapmıştı. Oyuncu havuzunun çok geniş olmasıyla tanınan Campos, bugüne kadar 600 milyon euroluk oyuncu satışı yaptı ve dünyada bu alandaki rekoru elinde tutuyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski