Keremcem: Hayatımı Mahvettin!

Son olarak 'Maske Kimsin Sen?' adlı yarışmada boy gösteren şarkıcı Keremcem, önceki akşam esmer bir güzelle Arnavutköy'de görüntülendi. Baş başa yemek yiyen ikiliden ünlü isim, bir ara kalkıp hararetli bir telefon konuşması yaptı. Keremcem'in "Hayatımı mahvettin, senin yüzünden bu haldeyiz" diyerek telefonu kapatması akıllara eski aşkı İranlı Gazel'i getirdi.

kerem cem
Kerem Cem
Şarkıcı ve oyuncu Keremcem, önceki akşam esmer bir güzelle Arnavutköy'de bulunan Sur Balık'ta yemekteydi. Baş başa yemek yiyen ikili, bir ara aşka geldi.

Esmer güzel, 44 yaşındaki oyuncunun saçlarını okşayarak sevgi gösterisinde bulundu. Ardından da Keremcem’in uzayan saçlarını toplayıp tepeden bağladı.

Son olarak 'Kimse Bilmez' adlı dizide rol alan Keremcem ve sevgilisine daha sonra arkadaşları da katıldı. Uzun bir sohbetin ardından ikili, art arda patlayan flaşlar karşısında şoke oldu.

Sonrasında kendilerini görüntüleyen magazin muhabirlerini aldırmayan yakışıklı oyuncu ve gizemli kız arkadaşı, arkalarını dönerek sohbete devam etti.

Keremcem bir ara masadan kalkarak, mekanda hararetli bir telefon konuşması yaptı. Oyuncu, "Hayatımı mahvettin, senin yüzünden bu haldeyiz. Giderayak bunları yapmayacaktın" diyerek telefonu kapattı. kaynak: acunn

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski