Kim Kardashian'dan: Şiddet gördüm

Kim Kardashian'dan şoke eden Kanye West iddiası: Şiddet gördüm

Kim Kardashian'dan Kanye West
Kim Kardashian Kanye West

ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian ve boşanma aşamasında olduğu Kanye West arasında sular durulmuyor. Kim Kardashian'ın sosyal medya üzerinden kendisine gönderdiği mesajları yayınlayan Kanye West, gündem oldu. Mesajlarda Kardashian'ın West'in kendisine şiddet uygulamakla suçladığı görüldü.

Kanye West ile Kim Kardashian geçtiğimiz yıl şubat ayında boşanacaklarını resmen duyurdu. Evliliklerinden dört çocuğu dünyaya gelen ünlü çift arasında sular durulmuyor.

Dünya Magazin
Ünlü Çift Yine Gündemde

Kim Kardashian, Kanye West`ten Şiddet Gördüğünü İddia etti

Kanye West, Kim Kardashian'ın kendisine gönderdiği mesajları geçtiğimiz pazar günü sosyal medya hesabından yayınladı. West, Kim Kardashian'ın, kendisini şiddet uygulamakla suçlayan mesajlarını gösterdi.

Mesajlara göre Kardashian'ın West'i şiddet göstermekle suçlamasının nedeni, kendisinin en büyük kızları North'un TikTok kullanmasına izin vermesi ve küçük kızları Chicago'nun doğum günü partisine West'in katılmasını yasaklaması. Kardashian, bu iki durumdan dolayı West'in kendisine vurduğunu iddia etti.

Paparazi
Olay İfadeler

Kardashian'ın mesajları için West, şu ifadeleri kullandı: "Bu iddialar birini kilit altına alabilir. Siyah erkeklerin hayatıyla böyle oynuyor; ya onları serbest bırakıyor ya da kilit altına alıyor. Artık çocuklarımla ilgili bir şey yapmıyorum"

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski