Sağanak ve Kar Geliyor!

Meteoroloji duyurdu: Sağanak ve kar geliyor! Perşembe gününe dikkat

meteoroloji kar hava durumu
Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 14 Şubat 2022 tarihli hava durumu raporunu yayımladı. Marmara’nın doğusu ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde havanın sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı yurt genelinde mevsim normallerinde seyrederken, perşembe gününden itibaren sıcaklıkların yükseleceği bildirildi. İşte illere göre hava durumu ve İstanbul 5 günlük hava durumu… Meteoroloji Genel Müdürlüğü 14 Şubat hava durumu raporunu resmi sitesinden yayımladı. Rapora göre, yurdun kuzey ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Marmara’nın doğusu, Doğu Karadeniz kıyıları, Ege’nin iç kesimler ve Akdeniz’in kıyı kesimlerinde sağanak yağışın etkili olacağı bildirildi.

Kar Geliyor!

Bilecik, Bolu, Bingöl, Muş, Ağrı ve Iğdır çevreleri ile Van’ın kuzey kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Perşembe Gününe Dikkat!

Hava sıcaklıkları İç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliği olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. 17 Şubat tarihinden itibaren yurt genelinde sıcaklıkların mevsim normallerini üzerine çıkması bekleniyor. kaynak: tgrt haber

 

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski