Ukraynalı Güzellik Kraliçesi Anastasiia Lenna Orduya Katıldı

Ukraynalı güzellik kraliçesi Anastasiia Lenna orduya katıldı... Eline silah alıp gözdağı verdi

Anastasiia Lenna
 Anastasiia Lenna

Ukraynalı güzellik kraliçesi Anastasiia Lenna, orduya katıldı. Rus işgaline karşı savaşmak için harekete geçen Anastasiia Lenna, eline silah aldı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan güzellik kraliçesi, "Ukrayna sınırını işgal amacıyla geçen herkes öldürülecek!" diyerek gözdağı verdi.
Anastasiia Lenna

Tayland merkezli, uluslararası güzellik yarışması Miss Grand International'a katılan Anastasiia Lenna, ülkesi Ukrayna'yı 2015 yılında temsil etti.

Anastasiia Lenna

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Ukrayna güzellik kraliçesi Anastasiia Lenna, Rus işgaline karşı orduya katıldığını duyurdu. Lenna, paylaştığı bir hikayede "Ukrayna sınırını işgal amacıyla geçen herkes öldürülecek!" yazdı.
Anastasiia Lenna

Instagram'da 190 bin takipçisi olan Lenna, işgalin ilk gününden beri paylaşımları ile ülkesi Ukrayna2ya destek olan içerikler paylaşıyor.
Anastasiia Lenna

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'yi "gerçek ve güçlü bir lider" olarak nitelendiren model Lenna, Ukrayna silahlı kuvvetlerine destek ve bağış talebinde de bulundu.
Anastasiia Lenna

Öğrenimini Kiev'deki Slavistik Üniversitesi'nde pazarlama ve yönetim alanında tamamlayan Lenna, 5 dil biliyor ve çevirmenlik de yapıyor. Lenna daha önce Türkiye'de de modellik yapmış ve halkla ilişkiler müdürü olarak çalışmıştı. kaynak: akşam

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski