Ameliyatsız Göz Çevresi Estetiği!

Dr. Eyüp Bozkurt Ameliyatsız Göz Çevresi Estetiği Hakkında Bilgi Verdi

Ameliyatsız göz çevresi estetik uygulamalarında hedeflenen amaç, uzun bir iyileşme süreci gözetmeksizin, daha kolay ve çok daha sağlıklı, doğal bir şekilde göz çevresine güzel bir görünüm kazandırmaktır diyen Dr. Eyüp Bozkurt konu ile ilgili yaptığı açıklamada, sorun ve hastanın özgeçmişi, muayene sırasında dikkatli bir şekilde incelenmelidir dedi.

Dr. Eyüp Bozkurt Ameliyatsız

Daha sonra ameliyatın kesinlikle şart olmadığı durumlarda, sağlık açısından ameliyat olmasında sakınca olan kimselerde bu uygulama yapılmaktadır. Dr. Eyüp Bozkurt’ a göre yapılan ameliyatlara katkı amacı ile tercih edebileceğiniz çok sayıda ameliyatsız göz çevresi estetikleri yapılabilmektedir.

Ameliyatız Göz Çevresi Estetiği İşlemleri Neler Dr. Eyüp Bozkurt Bildiriyor?

Ameliyatsız olan göz çevresi estetikleri işlemleri arasında başlıca yöntemler şu şekilde sıralanabilir;

- Dolgu, lazer

- mezoterapi

- PRD

- Radyofrekans

- Plazma

- İp askı

- Peeling

- Botulinum toksini

- kimyasal soyma gibi uygulamalar yer alıyor. 

Dr. Eyüp Bozkurt Ameliyatsız Göz Çevresi Estetiği İle Kırışıklıklar Giderilebilir Mi? Açıklıyor!

Dr. Eyüp Bozkurt’ un açıklamasına göre göz çevresinde yer alan derin çizgiler, kırışıklıklar ve kaz ayakları tek başına cerrahi bir yöntem ile giderilemezler. Bu aşamada botulinum toksini çok değerli olan bir tedavi imkânı sunuyor. Göz kenarlarında yer alan kaz ayakları, kasların arasında ki dikine çizgilenmeler, alında yer alan kırışıklıklar botoks ile her yaş grubunda ve her cinsiyette giderilebiliyor. 

Aynı zamanda kaş şeklini çok daha çekici bir hale getirmek ve kaş düşüklüğüne engel olmak için botulinum toksini uygulamaları yapılıyor. Göz çevresinde bulunan kırışıklıklar ve derin çizgilenmelerinde iğne ya da sivri olmayan kanül yardımı ile cildin alt tabakasına uygulanan intradermal dolgular. 

Ayrıca özellikle son dönemde içermiş oldukları bu bölgeye özelleştirilmiş mezoterapi yöntemi de uygun hastalarda etkili olabiliyor. İçeriklerinde yapılandırıcı olan peptidler, vitaminler, renk açıcılar, antioksidanlar, kan akımını hızlandırıcılar iğne ile cilt altına enjekte edilir. 

Üst Göz Kapağı Çukurlarına Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği Yapılabilir Mi?

Üst göz kapağı çukurlaşması doğuştan gelen bir özellik olabildiği gibi, travmalara bağlı olarak ya da yağ doku kaybına yol açan rahatsızlıklara bağlı olarak da görülebilir. Dr. Eyüp Bozkurt bu problemin derecesine bakılarak ameliyatlı ya da ameliyatsız olarak tedavi etme yöntemleri bulunduğunu söyledi. Çok derin olan çukurlarda etkin ve kalıcı çözüm, yağ doku transferleri ya da yağ doku nakil işlemleri ile gerçekleştirilir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski