Daha Zayıf Gösteren Kıyafetler!

zayıf kıyafet

Daha zayıf görünmek için kıyafet tüyoları

Tercih ettiğiniz ve giydiğini kıyafetler ile daha zayıf ve ince görünmek mümkün. İşte bunun için tüm detaylar..

Öncelikle doğru giyinmenin yolu, vücut tipinize uygun kıyafet seçmekle başlar. Uygun şekilde giyinerek fazlalıklarınızı kamufle edebilir ve daha zayıf görünebilirsiniz. İşte zayıf görünmenize yardımcı olacak kıyafet tüyoları... 

Göbeğiniz için Bol Kesimli Kıyafet Tercih Edin

 Eğer göbek probleminiz varsa, kemerli modeller yerine bol kesim kıyafetleri tercih edin. Böylece dar görünümün ortaya çıkardığı göbeği bol kıyafetle tercih ederek kamufle edebilirsiniz.

Koyu Renkli Kıyafetler Giyin

Koyu renkli ve hafif kumaşlar sizi ince gösterebilir. Özellikle siyah, koyu lacivert ya da bordo tonlarını deneyebilirsiniz.

V Yakalı Kıyafetler Tercih Edin

Kayık ve yuvarlak yakalı giysiler yerine derin V yakalı tercih edin. Bu görünüm omuzlarınızın olduğundan daha fazla zarif görünmesine yardımcı olacaktır. Omuzlarınızı öne çıkararak, fazlalıklarınızı kapatacağınızı aklınızda bulundurun. 

Kalça Kısmınız Genişse, Yuvarlak Yaka Tercih Edin 

Armut tipi vücuda sahipseniz, yani üst kısmınız dar, kalça kısmınız genişse, oranı tutturmak için yuvarlak yakalı giysileri deneyebilirsiniz. 

Kalçaları Gizlemek İçin Düz Kesimli Etek Tercih Edin

Kalçalarınızı gizlemek istiyorsanız düz kesimli etekler ya da sigara paça pantolonları deneyin. Asimetrik kesimler kilolarınızı gizler Asimetrik kesimler fazla kiloları gizlediği için elbise ve eteklerinizde asimetrik kesim kullanabilirsiniz. 

Geniş Kalçalar İçin Kemer Tercih Edin

Eğer kalçalarınız geniş beliniz ince ise dikkati bel bölgesine çekmek için kemerlerden yardım alın.

                                                                     kaynak: acunn

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski