Erkek Yatarak Kadın Severek Aldatır

aldatmak

Erkek yatarak kadın severek aldatır

Mıknatısın zıt kutupları gibi birbirlerini doğal bir biçimde çekerler. İşte aşkın bu manyetik alanında arzu, heyecan ve çekiciliğin elektriğini üretmek için yalnızca karşılıklı etkileşim yeterlidir.

Ancak kadınlar ve erkekler, özellikle de kadınlar, genellikle kendilerine benzeyen bir partner arayışındadırlar. Ancak bu arayış, aşkı canlı tutmanın en büyük düşmanıdır.

Çiftler, birbirlerine sevgi ve saygı duyarak aralarındaki farklılıklardan doğan çekimi korudukları sürece aşkı canlı tutabilirler. Birbirlerine çok fazla benzemeye başladıklarında çekiciliklerini yitirirler. Çiftler ilişkilerinde aşkı sürdürebilmek için bilinmesi ve kabul edilmesi gereken en önemli farklılıkları şöyle sıralayabiliriz:

1- Kadın senmerkezci, erkek benmerkezcidir

Kadın için ilişkisi ve partneri yaşamının merkezidir, hatta kendinden bile önce gelir. Erkek için ise önce can, sonra canan gelir. Bu açıdan kadınlar daha fedakâr, yani “senmerkezci”, erkekler daha bencil, yani “benmerkezci”dir. Kadın, erkek ile tüm yaşamını paylaşır, her şeyi o olsun ister. Söz konusu partneri ve ilişkisi olduğunda akan sular durur. Erkek için ise kendisi ve özgürlüğü her şeyin önünde gelir. Partnerini ve ilişkisini yaşamının merkezine koymaz; onun için işi ve arkadaşları da çok önemlidir.
kadın severek aldatır

2 - Kadın çok konuşur, erkek az konuşur

Kadın ile erkek arasındaki en belirgin fark konuşmaları ile ilgilidir. Kadına bir dokunur bin ah işitirsiniz; erkeğin ağzından kerpetenle laf alırsınız. Bu durumun nedeni de anatomik yapılarıdır çünkü konuşma yeteneğini kontrol eden beyindeki merkezleri farklı çalışır. Erkek doğası gereği düşünerek konuşur, tek bir konuya yoğunlaşır ve yoğunlaştığı konuyla ilgili hemen sonuca gitmek, çözüm üretmek ister. Kadın ise konuşarak düşünür.

3 - Kadın yönlendirir, erkek çözüm önerir

Kadın da erkek de birbirlerinin kendileri gibi düşünüp, konuşup tepki vermelerini beklerler. Kadın konuşurken söylediklerinin dinlenilmesini ve yakınlık gösterilmesini ister ve bunu hissetmezse dinlenilmediğini ve anlaşılmadığını düşünür. Erkek ise kadının söylediklerinin tamamını dinlemez, kendine mantıklı gelenleri dinler ve bir çözüm önerir.
aldatmak

4 - Erkek ihtiyaç duyulmak, kadın sevilmek ister

Kadın hassas, alıngan ve duygusal bir yapıya sahiptir. Erkeğini kaybetme korkusu yaşadığı için genelde kıskançtır. Sevilmeye ve sevildiğini hissetmeye ihtiyaç duyar; iltifatlar, romantik sürprizler ve ilgi bekler. Erkek ise mantıklı ve akılcıdır. Onun için önemli olan kadının ona ihtiyaç duyduğunu hissetmesidir. Erkek, partnerinin ona danışmasından, ihtiyaç duyduğunu göstermesinden mutluluk ve gurur duyar.

5 - Erkek mesafe koymayı, kadın mesafeyi kaldırmayı sever

Kadın için partnerinin ona değer ve önem vermesi oldukça önemli ve hassas bir konudur. Partnerinin onun duygu ve düşüncelerini önemsemesine, beklenti ve ihtiyaçlarını dikkate almasına, ilgi ve “yakınlık” göstermesine ihtiyaç duyar. Ancak erkek yakınlaşsa da mesafe koyma ve “uzaklaşma” ihtiyacı duyar çünkü onun için kendiyle baş başa olacağı anlar yaşamsal öneme sahiptir ve partnerinin buna izin vermesini bekler.
erkek yatarak aldatır

6 - Erkek erotizmi, kadın romantizmi sever

Romantizm ve erotizm, kişilerin aşkı ve cinsel coşkuyu bulma biçimleridir. Her ikisinde de aşk, şehvet, cinsel tutkular, düşler, arzular ve sahiplenme gibi yoğun duygular vardır. Aralarındaki temel fark, romantizmin temelinde sevgi ve aşk tutkusunun, erotizmin temelinde ise cinsel tutku ve şehvetin yatmasıdır. Erkekler erotizm almak için kadınlara romantizmi sunarken, kadınlar romantizm almak için erkeklere erotizmi sunarlar.

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski