Kübra Denizci'den Haftalık Burç Yorumları

Karma Astrolog Kübra Denizci, haftalık burç yorumlarını tek tek açıkladı. 

Koç: Günlük rutinlerinizdeki uğraşlar sizi oldukça meşgul ediyor. Kendinize hiç vakit ayıramıyor olabilirsiniz. Planlı hareket etmeli ve size engel olan bazı gereksiz işlerden bu hafta kurtulmalısınız. Uyku problemleri yaşanabilir, zihninizin yoğunluğu uykularını kaçırabilir. Sizi içsel olarak rahatlatacak bir haber alabilirsiniz. Sosyal çevrenizden güzel destekler gelirken, ikili ilişkilerinizde biraz daha çaba göstermeniz gerekecek.

Karma Astrolog Kübra Denizci

Boğa: Arkadaşlıklarınızla ilgili bazı sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Ortak yapılan işler ya da parasal konulardan dolayı ipler gerilebilir. Hatta bazı kişileri hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Eğer işinizde ortak çalışma arkadaşlarınız varsa, bu hafta iş bölümü önemli olacak. Özellikle çalışma sonrasında elde edilecek bir kar, primle ilgili mücadele zamanı olabilir.

İkizler:  Aile ve evinizle ilgili konular gündeminizde olacak. Bir gayrimenkul alım-satımı, tadilat, miras ile ilgilenmeniz gereken işleriniz olabilir. Ayrıca aile büyüklerinden birinin sağlık sorunları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Bazılarınız için bu hafta işle ilgili çok güzel haberler gelecek. Yeni bir başlangıç için ilk adım olabilir. İş hayatınızla bağlantılı olarak bir seyahat ya da bir eğitime gidebilirsiniz.

Yengeç: Yakın çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçiyorsunuz. Daha önce yaptığınız bazı fedakarlıklar, bu dönemde sizin zihninizi meşgul ediyor olabilir. Bu hafta çevrenizden destek isteyeceğiniz bir konuda küçük bir hayal kırıklığı yaşanabilir. Eğer parasal bir ilişkiniz ya da çözüme kavuşturmanız gereken bir konu varsa büyük bir beklentiye girmemelisiniz. Hakkınızı almakta zorlanabilirsiniz.

Aslan: Bu hafta elinize toplu bir para geçebilir. Eğer satış beklediğiniz bir şey varsa, bu hafta gerçekleşebilir. Fakat elinize geçen parayı değerlendirmekte acele etmemelisiniz. Parasal piyasalardaki hareketlilik belirsizlik yaratıyor. Ayrıca bir yerden burs, hediye, sponsorluk beklentiniz varsa bu hafta çok güzel haberler alabilirsiniz. İkili ilişkiler açısından netleşmesini istediğiniz bazı konular olabilir. Bir şeyleri açık konuşmak ve beklentileri ifade etmek size iyi gelecek.

Başak: Ortak bir iş yapma planınız varsa bu hafta size gelecek bir habere sıcak bakabilirsiniz. Kendi alanında uzman, yaşça sizden büyük kişilerden destek alabilirsiniz. Ya da bir iş kurma planında eşiniz ve ailesi sizi destekleyebilir. Bu hafta gündeminizde olan konular, önümüzdeki günlerde bir düzen değişikliğine sebep olabilir. Mevcut işinizi bırakmayı düşünebilirsiniz. Evinizde size yardımcı olan biri varsa, bir ayrılık yaşanabilir.

Terazi:  Ruhsal açıdan keyifsiz hissediyor olabilirsiniz. Sadece günlük rutinleri koşturmak ve monoton bir hayat sizi yoruyor. Bu hafta rutinlerine ara vermek isteyebilirsiniz. Hatta bazılarınız için bir sağlık sorunu, evde dinlenmeyi gerektirebilir. İkili ilişkiler açısından sert tartışmalara ve ani ayrılıklara açık bir dönem, dikkatli olmakta fayda var. Eğer riskli yatırımlardan hoşlanan biriyseniz, bu hafta gelişmeler çok istediğiniz yönde olmayabilir.

Akrep: Çocuk isteyenler için müjde, bu hafta güzel haberi sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Eğer çocukla ilgili bir tedavi sürecine girecekseniz, bu hafta güzel bir başlangıç olabilir. İkili ilişkilerde sürpriz gelişmelere hazır olun. Bu hafta alacağınız bir haber sizi çok şaşırtabilir. Kalabalık ortamlarda olmak, kafa dağıtmak için keyifli bir hafta olacak. Tadını çıkarmalısınız.

Yay: İş hayatınızla ilgili çok yoğun koşturmacanın olduğu bir hafta sizleri  bekliyor. İşlerinizi yetiştirmekte zorlanabilirsiniz. Sizi ikilem içerisinde bırakan bir durum varsa bu hafta çözülebilir. Aile içinde baba ya da dedenizden maddi bir destek isteyebilirsiniz. Bir mal satışı olabilir. Kardeşleriniz ise bu konuda sizinle fikir ayrılığı yaşayabilir. Yakın çevre ilişkilerinde sözlere dikkat etmekte fayda var.

Oğlak: Uluslararası ticaret, eğitim, akademi, yayıncılık, turizm vb işlerde çalışıyorsanız bu hafta önemli anlaşmalar yapabilirsiniz. Yurtdışında yaşamak ya da çalışmak isteyenler için de bu hafta yeni başvuru yapmak, evrak işlerini halletmek için önemli olacak. Sevdiklerinizden bir süre ayrı kalabilirsiniz. Duygusal açıdan hassas olduğunuz bir hafta olacak. Çocuğunuz varsa beklenmedik harcamalar olabilir.

Kova: Aile bireylerinizle ilgili bir konuda gerginlik yaşayabilirsiniz. Maddiyatla ilgili meseleler bu dönemde sizin düzeninizi bozuyor. Önünüzü görememek strese sokuyor olabilir. Evinizde tadilat, elektronik aletlerin bozulması, su ile ilgili problemler çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte yatırım amaçlı girmek istediğiniz bir proje ya da bir iş ortaklığı varsa bu hafta önemli bir görüşme yapabilir ve yol kat edebilirsiniz.

Balık: Sürpriz yolculuklar, yeni kişilerle tanışmalar ve telefon trafiği sizleri bekliyor. Sizi çok mutlu eden bir haberi sevdiklerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Hayal ettiğiniz şeylerle ilgili yeni adımlar atmak için çok olumlu bir hafta olacak. Bu hafta eğer önemli bir görüşmeniz, sınavınız varsa stresli geçebilir. Gruplar içinde kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz. Psikolojik açıdan kendinizi hazırlamakta fayda var, hareketli bir hafta olacak.


 
Karma Astrolog Kübra DENİZCİ

 

2 Yorumlar

Daha yeni Daha eski