Pelin Batu'dan İlk Açıklama Geldi

pelin batu

Şiddet gördüğü iddia edilmişti... Pelin Batu'dan ilk açıklama geldi

Bir süredir ekranlardan uzak olan Pelin Batu, eşi Macit Bitargil ile boşanacaklarını sosyal medya hesabından duyurdu. Pelin Batu, haklarında çıkan şiddet iddiaları karşısında da sessizliğini bozdu. Twitter'dan açıklamada bulunan Batu, "Medyada hakkımızda yer alan haberlere erişim engelli getirmek için hamlede bulundum. Boşanma aşamasında olduğumuz doğrudur ama şiddet vb. içeriği çarpıtılmış ve abartılıdır." dedi.

4 yıl önce Roma'da kalp damar cerrahı eşi Macit Bitargil ile nikah masasına oturan Pelin Batu hakkında ortaya atılan iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü.

Pelin Batu'nun eşi Macit Bitargil tarafından "yoğun psikolojik baskı uyguladığını ve fiziksel şiddet eğilimli davranışlar sergilendiği" gerekçesiyle 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdığı öne sürüldü. Pelin Batu, çıkan haberlerin ardından açıklamada bulundu.

Pelin Batu`dan Şiddet İddiaları Hakkında Açıklama

pelin batu twitter
Sessizliğini bozan oyuncu ve yazar Pelin Batu, Twitter'dan paylaşımda bulundu. İddiaları yalanlayan Batu, şu ifadeleri kullandı:

"Medyada hakkımızda yer alan haberlere erişim engelli getirmek için hamlede bulundum. Boşanma aşamasında olduğumuz doğrudur ama şiddet vb. içeriği çarpıtılmış ve abartılıdır. Her şeyden önce 3.5 yaşında bir oğlumuz var ve ileride onun bu haberlerden etkilenmesini istemiyorum"

kaynak: akşam magazin

 

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski