Almanya'da Master

Almanya'da Master Yapmanın Avantajları
Bu ülkede üniversiteye başlamak, akademik mükemmellik peşinde koşmak, kültürel çeşitlilik içinde öğrenmek ve gelecekteki kariyer başarısını güvence altına almak için büyük bir adımdır. “Studiewell’in en büyük hayali, kariyerinin her aşamasında bir adım önde ve tercih edilen bir kurum olmaktır.” Sloganıyla faaliyetlerine başlayan ve uzman ekip kadrosundan oluşan eğitimcilerle büyük başarılara imza atan Studiewell eğitim kariyer ve danışmanlık firması ile Almanya`da master yapmak istiyorsanız hemen iletişime geçebilirsiniz.
Almanya'da Master Yapmak - Studiewell
Almanya'da Master Yapmak - Studiewell
Seçkin öğrenciler için yurt dışında birçok kurumla anlaşmalar imzalayan ve öğrencilerin kariyer yapmaları için büyük imkanlar sunan firma, kısa sürede birçok öğrencinin tercih ettiği kurum olmayı başarmıştır. Almanya, da master yapıp Türkiye`ye dönen öğrencilerin tecrübelerini paylaştığı ve Studiewell firmasını tavsiye ettikleri bilinen bir gerçektir. Studiewell firmasının bu kadar tercih edilmesinin nedenlerini sizinle paylaşmak istiyoruz.
Yurt dışında tecrübeli uzmanları kadrosuna katmak,
Eğitim süresi boyunca öğrencilere her konuda destek sağlamak,
Öğrencilere yönelik doğru ve kariyerlerine uygun fırsatları sunmak,
Resmi işlemlerde öğrencilere yönelik kolaylıklar sağlamak,
Barınma konusunda öğrenciler için ucuz yer tahsis etmek…
Gibi birçok madde sıralamak mümkündür. Yurt dışında master yapan öğrencilerin kariyer fırsatlarından daha çok yararlandıkları ve öne geçtikleri bilinmektedir. Hem dillerini geliştirmek hem de farklı kültürleri tanıma fırsatını bulan öğrenciler, bir nevi gönüllü elçilik görevini de yürütmüş oluyorlar.
Almanya'da Master Yapmak - Studiewell
Almanya'da Master Yapmak - Studiewell

Almanya`da Master Kaç Yıl?
Almanya'da master (yüksek lisans) süresi 2 yıldır. Eğitim dili ağırlıklı olarak İngilizcedir. Türkiye`de denklik olan bir üniversite diplomasıyla çok kolay iki ülkede de iş bulmak mümkündür. Eğitimini tamamlayan öğrencilerin oturum alması ve Almanya`da çalışma izni alması daha da kolay olmaktadır. Studiewell, Almanca bilmeyen öğrenciler için bir yıllık geçiş sürecinde de destek olmaktadır. Ayrıca Almanya`da master yapmak oldukça ucuzdur. 350-600 Euro arasında değişen üniversite ücretlerini karşılamak için çalışma imkanlarından da yararlanabilirsiniz.
Almanya`da Master Kaç Yıl - Studiewell
Almanya`da Master Kaç Yıl - Studiewell
Almanya`da Ücretsiz Üniversite
Almanya`da devlet üniversiteleri genellikle ücretsizdir. Normal bir bütçe ile en iyi üniversitelerde okuyabilirsiniz. Üniversiteye kabul koşulları da çok basittir. Bazı kriterleri karşılamanız yeterlidir.
Almanya`da Ücretsiz Üniversite - Studiewell
Almanya'da Ücretsiz Üniversite - Studiewell
Hem çalışıp hem de okuyabilirsiniz. Eğitim giderlerinin büyük ölçüde devlet tarafından sübvanse edildiği Almanya`da master (yüksek lisans) yapmak istiyorsanız Studiewell ile hemen iletişime geçebilirsiniz.
Almanya`da Master Fırsatları
Dünyanın en büyük 5. Ekonomisine sahip Almanya`da master (yüksek lisans) yapmak kariyer fırsatlarını değerlendirmek isteyen öğrenciler için çok büyük bir imkandır. İsteyen öğrenciler kriterleri karşıladığı takdirde devlet üniversitelerinde ücretsiz eğitim görebilir.
Almanya'da Master Fırsatları - Studiewell
Almanya'da Master Fırsatları - Studiewell
Sanayi ülkesi olan ve dünyanın birçok ülkesine özellikle otomotiv ihracatı yapan Almanya, birçok farklı ülkeden milyonlarca öğrencinin ücretsiz üniversite eğitimi görmek için başvurduğu ülkelerin başında gelmektedir. Gelişmiş bir ülkede eğitim almanın kariyerleri açısından büyük avantaj sağladığını bilen öğrencilere Studiewell destek olmaktadır.
Telefon:

0552 817 62 52

1 Yorumlar

  1. Hem dillerini geliştirmek hem de farklı kültürleri tanıma fırsatını bulan öğrenciler, bir nevi gönüllü elçilik görevini de yürütmüş oluyorlar.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski